2019 blog Trends

Het kleurenpalet van 2019

En jahoor we zitten alweer in september van 2018, de tijd gaat weer veel te snel na mijn mening. Maar dit betekend wel weer dat we richting een nieuw jaar gaan en er weer nieuwe trends opkomen, waaronder ook in het kleurenpalet.

En jahoor we zitten alweer in september van 2018, de tijd gaat weer veel te snel na mijn mening. Maar dit betekend wel weer dat we richting een nieuw jaar gaan en er weer nieuwe trends opkomen, waaronder ook in het kleurenpalet.

De kleuren geel, donkerblauw, donkergroen en warm rood hebben al een grote opkomst gemaakt en dit blijft ook in de woonbranche. Daarbij komen beige en bruintinten ook weer terug en zelfs paars is een belangrijke kleur aan het worden in het interieur. Kleur mag dus weer helemaal in het interieurbeeld en ook allemaal wat gewaagder. Voor onder andere ook materialen zijn goud, messing en brons de accentkleuren. Natuurlijk een hele goede combinatie met de vele natuurtinten en kleuren.

Globale lijst van de kleuren in 2019:

 • Donker paars
 • Curry geel
 • Chili rood
 • Wijn rood
 • Donkere bruintinten
 • Beige tinten
 • Donker groen
 • Indigo blauw
 • Goud/ messing
 • Brons
 • Pasteltinten, zacht (oud) roze en zacht warm grijs

1 reactie op “Het kleurenpalet van 2019

 1. Pingback: Terug naar de natuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: