2019 blog Kleur van het jaar Trends

Kleur van het jaar 2019

De eerste paar dagen van 2019 zijn alweer voorbij! En bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwe kleur van het jaar, namelijk...

Elk jaar kiest Flexa een trendkleur uit voor het nieuwe jaar, doormiddel van onderzoeken. Voor 2019 is de kleur van het jaar Spiced Honey uitgekozen. De honingwarme kleur heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren.

Spiced Honey is een honingbruine kleur die optimisme uitstraalt. Het heeft het warme en rustgevende van honing. Er is gekozen voor honing, omdat het staat voor de vele mooie aspecten in het leven. De kleur en substantie is mooi, maar het staat ook voor luxe en huiselijkheid.

De kleur van het jaar 2019 is dus veelzijdig en eigentijds en te combineren met vele kleuren. In totaal zijn er voor 2019 vier kleurpaletten: Think, Love, Dream en Act. Met deze honingwarme kleur en de bijbehorende paletten kun je het perfecte warme huis vormgeven.

  1. Think  2. Love  3. Dream  4. Act

0 reacties op “Kleur van het jaar 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: