2019 blog Trends

It’s all PERSONAL

Maak jouw interieur persoonlijk en laat zien wie je bent.

Interieurs vol drama die soms lijken op een filmset of een boetiek hotel. Gecreƫerd voor een Instagram op Pinterest waardig plaatje, want wij showen onze interieurs maar wat graag online. Opvallen is hierdoor steeds lastiger.

Doordat het steeds lastiger word is thematiseren helemaal hip geworden, dit zie je terug in interieurs van imperfectie tot gewaagde kleurencombinaties met veel verschillende warme kleuren. Wil jij opvallen? Maak jouw interieur dan vooral persoonlijk en laat zien wie je bent. Je hoeft je niet te houden aan 1 woonstijl, combineer alles en zorg voor een geheel die laat zien wie je bent.

0 reacties op “It’s all PERSONAL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: