2019 blog Trends

De Wabi Sabi trend

Een kil minimalistisch en strak interieur is uit. Spannend, kleurrijk, warmte en puur is in.

Een kil minimalistisch en strak interieur is uit. Spannend, kleurrijk, warmte en puur is in. Imperfectie en rauwe woonstijlen zijn overgewaaid uit Japan, een typisch voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Japanse ‘Wabi Sabi’ trend. Een belangrijke lifestyle trend hierbij is dat dit echt een tegenactie is op al die perfecte plaatjes en strak gestelde interieurs die amper meer leefbaar worden.

Bij Wabi Sabi draait het uit om echt, puur, duurzaam en eerlijk in materialen. Dit al combineer je perfect met de trends van de afgelopen jaren, zoals niet te vergeten industriƫle woonstijlen. En natuurlijk wonen, zoals je bij Urban Jungle trend zag met veel planten en bloemen.

1 reactie op “De Wabi Sabi trend

  1. Pingback: JAPANDI | trend 2020 | – Rianne Potze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: