blog Trends

The golden hour

Overal in de bladen, online en de winkels zie je het de trend goud, als je het aan mij vraagt vind ik het helemaal geweldig. Je kan prima goud toepassen in je interieur zolang je maar weet hoe.

Overal in de bladen, online en de winkels zie je het de trend goud, als je het aan mij vraagt vind ik het helemaal geweldig. Maar vaak als je tegen mensen zegt ga goud gebruiken in je interieur dan schrikken ze toch wel een beetje. Maar is dit terecht? Je kan prima goud toepassen in je interieur, zolang je maar weet hoe.

Het is met goud de bedoeling dat je de juiste combinaties maakt, qua kleuren en bijvoorbeeld accessoires. Het hoeft niet over de top gebruik het subtiel. Deze gouden trend is namelijk niet hoe meer, hoe beter. Pas het met beleid toe in je interieur, op deze manier kan je het interieur een luxe uitstraling geven. Zonder dat het echt too much wordt.

Breng de gouden look in je interieur doormiddel van accessoires, zo kan je zelf bepalen hoe ver je gaat. Wil je een stapje verder gaan? Laat het dan terug komen in bijvoorbeeld je stoelpoten, bijzettafeltjes of lampen.

Goud valt met veel kleuren te combineren en kan bij elke kleur een andere uitstraling geven. Voor een warme luxe uitstraling kun je goud gaan combineren met een rijke groene kleur, donkerblauw of zelfs okergeel. Maar je kan het ook rustig houden, combineer goud met roze en wit/grijs voor een zachte rustige uitstraling maar toch luxe. Zelfs met alleen zwart, wit en grijs geeft goud een extra eyecatcher aan je interieur.

1 reactie op “The golden hour

  1. Pingback: GLANSRIJK | trend 2020 | – Rianne Potze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: