Geen categorie

De cirkel is rond

Ronde, organische vormen is een trend van 2019. Met de ronde items creëer je contrast met de rechte, strakke lijnen in de woonruimte.

Ronde, organische vormen is een trend van 2019. Met ronde items creëer je contrast met de rechte, strakke lijnen in de woonruimte. Daarnaast zorgen ronde vormen voor een speels effect. Combineer ronde en rechte vormen met elkaar om een mooie balans in het interieur te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een ronde kussen op een strakke bank toevoegen, een ronde tafeltjes op een rechthoekige vloerkleed of een ronde spiegel boven een strakke dressoir. Zo kun je het geheel nog wat speelser maken.

Een ronde eetkamertafel, een rond vloerkleed, ronde spiegels, ronde salontafels, ronde kussens, een ronde poef je kan voor alles gaan, deze trend van 2019 is niet zo ingewikkeld, als het maar rond is.

Een ronde eettafel neemt minder ruimte in dan een rechte tafel, zonder dat in te hoeven leveren op het aantal zitplekken. Een ronde eettafel is ook erg gezellig, tijdens het eten kan je iedereen goed aankijken. Om het idee van een ronde eettafel nog meer te versterken kun je hier onder nog een groot ronde vloerkleed neerleggen. Naast een eettafel kun je ook denken aan bijzettafeltjes in de zithoek. Speel met verschillende soorten en hoogten voor een verrassend speels effect in je interieur.

Een rond vloerkleed staat sfeervol in je interieur en is heel geschikt om de strakke lijnen van een woonruimte zachter en vriendelijker te maken.

0 reacties op “De cirkel is rond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: