Projecten Uitvoering

CLASSIC HARMONY | Concept & Eindresultaat + voor foto’s

Project


MOODBOARD


CONCEPT*

CLASSIC HARMONY is gebaseerd op de geschiedenis en uiterlijk van het huis. Sinds 14 oktober 2008 staat het huis namelijk op de lijst voor gemeentelijke monumenten, omdat het huis vroeger een vervenerswoning was en gebouwd werd in 1924.

Het huis heeft van buiten het karakter behouden en voor een groot gedeelte binnen ook. Dit moet nog steeds zo blijven. Het interieur moet klassiek worden met een moderne touch. Door gebruik te maken van een rijke groene kleur, oud roze, okergeel en verschillende lichte bruintinten wordt deze sfeer gecreƫerd. In combinatie met de rijke stof velvet en zachte textuur stoffen. Door deze kenmerken onderander in de meubels te verwerken in combinatie met klassiek en moderne vormen, wordt het karakter behouden. Met de toevoeging van bepaalde kleuren en producten/ontwerpen voelt de klant zich ook thuis in het interieur, mede door persoonlijke producten.

*(Uit het concept zijn persoonlijke details verwijderd, om de privacy van de klanten te bewaren.)

Doordat er persoonlijke producten in terugkomen zal de uitvoering een klein beetje qua accessoires er anders uitzien dan de 3D visualisaties.


PROCES

Het proces is erg vlot gegaan, zelfs de nieuwe gordijnen werden op maat gemaakt binnen 3 weken. De verandering van de haard en tv-meubels is voor het interieurproces al geregeld door de klanten en paste mooi in het geheel. Tijdens het project zijn er een paar dingen zelf gemaakt door ‘Rianne Potze Interieur Ontwerpen’, zoals schilderijen, de deur make-over en wandbordjes.


EINDRESULTAAT


VOOR FOTO’S

0 reacties op “CLASSIC HARMONY | Concept & Eindresultaat + voor foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: