blog Seasons Trends

Maak je huis in no time extra gezellig met deze 3 tips

Het is alweer oktober en dit betekend het einde van de zomer is nu echt inzicht. We kunnen doei zeggen tegen de warme, gezellige en lange zomeravonden. Hoe maak je je huis nu extra gezellig?

Het is alweer oktober en dit betekend het einde van de zomer is nu echt inzicht. We kunnen doei zeggen tegen de warme, gezellige en lange zomeravonden. Ik moet nu eerlijk bekennen dat ik niet helemaal jammer vind, want bedenk je eens warme geuren, gezellige kaarsen, de sfeer van de haard en knus met een dekentje op de bank. Hier word ik persoonlijk wel heel blij van.

Hoe maak je je huis nu extra gezellig? In dit artikel geef ik je een paar eenvoudige en snelle tips om je huis binnen no time extra gezellig te maken. Zonder dat je gelijk gaat voor een nieuwe lik verf.

1.Zorg ervoor dat je warme kleuren in huis hebt, Spice it Up! Kijk waar je warme kleuren aan toe kunt voegen, dan geef je de ruimte gelijk meer gezelligheid. Op dit moment zijn er warme trendkleuren waar je je inspiratie uit kunt halen, zoals curry geel, chili rood, wijn rood, donker groen, donkere bruintinten, beige tinten, warme kleitinten en goud/messingen en brons. Maar wat natuurlijk ook past bij jouw interieur/stijl. Hou voor meer kleuren mijn blog in de gaten om te weten wat de trendkleuren zijn voor 2020.

2. Één van de dingen die toch snel over het hoofd wordt gezien of waar gewoon niet aan gedacht wordt zijn toch de lichtbronnen. Je hebt natuurlijk warm licht en koel licht. Controleer je lichtbronnen en kijk of je de koele tinten kunt vervangen door warme tinten. Kaarsjes toevoegen helpt natuurlijk altijd in het gezelliger maken van een ruimte, vooral in deze komende gezellige herfst- en wintermaanden.

3. Stof geeft warmte aan je huis en maakt het gezellig, dus voeg stof toe aan je interieur. Bijvoorbeeld door gebruik van een hoogpolig vloerkleed, sierkussentjes, een faux schapenvelletje over je stoel of een lekker grof gebreid dekentje op de bank. Je kunt het op allerlei manieren toevoegen, doe wat je zelf wil. Maar 1 tip van mij, tegenwoordig wordt vaak gekozen voor praktisch inrichten met veel leer, hout, tegels en andere koude en harde materialen. Die zijn natuurlijk makkelijk schoon te houden (daar ben ik het mee eens), maar kunnen soms een beetje steriel en koud aandoen. Dus daarom is net dat ene kleedje of kussentje al een grote verandering.

(De toevoegingen van de foto’s voor de slaapkamer kan je natuurlijk ook omdraaien voor gebruik in de woonkamer en andersom ook.)

0 reacties op “Maak je huis in no time extra gezellig met deze 3 tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: