blog Trends

Het ‘Green Huis’ op de #vtwonenendesignbeurs

Op de #vtwonenendesignbeurs van 2019 was er bij Vtwonen de stijl huis ‘Green Huis’ te vinden.

Op de #vtwonenendesignbeurs van 2019 was er bij Vtwonen de stijl huis ‘Green Huis’ te vinden. Tijdens het doorlopen van dit huis is het wel weer gebleken dat na al die jaren groen nog steeds hip en happening is voor in je interieur. Het huis is gebaseerd op groen, groen en nog eens groen.

Het stijl huis van 80 vierkante meter omschrijft de term groots wonen in een compact huis. In het Green huis speelt zoals ik al zei, groen een grote rol. De muren zijn in verschillende groentinten gecombineerd en is met lef samengesteld. Het is een huis vol statements.

Een derde van het huis wordt in beslag genomen door een patio, waar een kas staat die tot de nok is gevuld met groen en de cactussen je welkom heetten. Dit bewijst wel weer dat de groene trend en ook qua planten nog lang niet zal verdwijnen uit het interieur beeld. Naast de planten is de vloer toch echt een eyecather, hierbij wordt de kunst geactiveerd in het huis, want er is ook nog een 8 meter lange want aanwezig gevuld met kunst.

0 reacties op “Het ‘Green Huis’ op de #vtwonenendesignbeurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: