blog tips

Spiegeltruc

Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar ook nog verkrijgbaar in leuke en originele vormen en perfect om een ruimte groter en lichter te laten lijken.

Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar ook nog verkrijgbaar in leuke en originele vormen en perfect om een ruimte groter en lichter te laten lijken. Doormiddel van deze kleine tips kan jij je ruimte in huis groter laten lijken met spiegels, want lang niet iedereen is gezegend met zeeën aan ruimte in huis.

Tip 1: Plaats een spiegel tegenover een raam. Hierdoor kan het licht worden gereflecteerd, wat je ruimte groter laat lijken.

Tip 2: Als je een spiegel tussen twee ramen hangt, lijkt de kamer dieper.

Tip 3: Een spiegel boven een haard weerspiegelt niet alleen licht, maar zorgt ook voor een focuspunt in de kamer. Handig voor in de winter: het reflecteert ook de warmte.

Tip 4: De hal is vaak smal, ook hier biedt een spiegel uitkomst. Hang er twee (of meer of 1 grote) aan weerszijden van de muur (in de lengte) en je gang zal minder smal lijken. Andersom werkt ook: wil je dat het langer lijkt, dan plaats je twee spiegels aan weerszijde van de korte muur.

Tip 5: Een grote spiegel die van de vloer tot (bijna) aan het plafond loopt laat de ruimte twee keer zo groot lijken.

Tip 6: Plaats een aantal spiegels achter je vazen, kaarsen en andere decoraties. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar benadrukt je accessoires en creëert meer diepte rondom het meubelstuk waarop ze staan.

0 reacties op “Spiegeltruc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: