blog Trends

De KARWEI trends op de #vtwonenendesignbeurs

Dit jaar stond Karwei weer op de #vtwonenendesignbeurs 2019. Hier hadden ze verschillende kleine thema hoekjes gemaakt, hier waren dan ook de trends van dit moment uit op te lezen.

Dit jaar stond Karwei weer op de #vtwonenendesignbeurs 2019. Hier hadden ze verschillende kleine thema hoekjes gemaakt, hier waren dan ook de trends van dit moment uit op te lezen. Het varieert enorm met elkaar en veel is dan ook toegestaan, zo heb je heel veel kleur, neutraal en basic, maar ook botanisch met een vleugje kleur. Kun jij de trends aflezen uit de foto’s?

(Onderaan zijn de foto’s onder andere in het groot te zien.)

| Op de eerste foto is te zien dat kleur gewoon kan en niet bang hoeft te zijn om te combineren, zo zie je dat doorgebruik te maken van verschillende tinten (donker, licht, fel) het toch een passend geheel wordt. |

| De trend die al jaren meegaat inmiddels, zie je op foto twee ‘Botanisch’. Groen, aardetinten, grijstinten en planten spelen de hoofdrol bij deze stijl. Bij botanisch zie je ook planten terug in patroontjes, zoals op kussens of op behang en zelfs stoelen moeten er tegenwoordig aan geloven. Deze trend is trouwens goed te combineren met okergeel om het geheel warmer en nog speelser te maken. |

| Op de derde foto zie je een combinatie van retro en modern. Retro komt tegenwoordig meer terug in het interieur qua meubels, maar ook zoals je ziet op de foto als patroon. Door hier een moderne twist aan te geven maak je het toch eigentijds en vooral met deze te leuke tafeltjes in moderne vormen en geweldige kleuren. |

| Nu komen we toch meer bij de meer basics uit. Op de vierde foto zie je een rustige combinatie met verschillende grijstinten dit geeft een warme sfeer, maar door de combinatie met de bruin/kopere achterwand en de donker groene kleur van het bankje creëer je simpel en rustig een luxe uitstraling. In deze foto zie je ook de gouden trend heel goed terug, want die is op dit moment helemaal hot and happening (terug te vinden op mijn blog) net, zoals de droogbloemen|

|Als laatste zie je een donkere combinatie, met drie tinten/kleuren die een gezamenlijk toch een warme sfeer afgeven. Door de combinatie van kleuren en het materiaal gebruik, onder andere het behang ook en de pluimen in de vaas, is alles toch een warm, knus en sfeervol geheel. |

0 reacties op “De KARWEI trends op de #vtwonenendesignbeurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: