2019 blog Trends

Natural Christmas | kersttrend 2019|

Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, denk daarbij aan jute en hout.

De periode is weer aangekomen dat het eerder donker wordt, de openhaard gaat aan en overal waar je in de winkel kijkt zie je weer nieuwe producten en inspiratie voor de kerstperiode. En ik ben een echte kerstfreak ik word er persoonlijk zo vrolijk en warm van, dus dat is ook echt een reden waarom ik het niet kan laten om toch de kersttrends van 2019 te behandelen.

Ben jij net zoals mij zo benieuwd naar de kersttrends van dit jaar? Hou dan de komende weken mijn blog vaker in de gaten, want elke vrijdag behandel ik met alle plezier een kersttrend.

De eerste kersttrend is dan ook ‘Natural Christmas’, deze trend geeft je een landelijk en natuurlijk gevoel. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, denk daarbij aan jute en hout. De gehele afwerking wordt gedaan met kraft materialen (producten versiering met een karton look) en groen. Klinkt dit voor jouw nog niet helemaal kerst genoeg? Creëer dat kerstgevoel dan met roségouden of gouden items, want deze kun je perfect combineren met natuurlijke materialen.

0 reacties op “Natural Christmas | kersttrend 2019|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: