blog

De 3 populairste materialen voor in het interieur | 2020

Populairste materialen 2020

Materiaal 1: FLUWEEL

Velouers, velvet of fluweel: voor deze stof zijn veel verschillende namen. Fluweel zie je de laatste tijd niet alleen in het modebeeld, maar het is ook een trend die nu thuis hoort in het interieur. De stof kun je toepassen in meubels maar ook in gebruik van woonaccessoires en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Met deze stof kun je een chique touch geven aan je interieur.


Materiaal 2: BAMBOE & ROTAN

Natuurlijke materialen zijn op dit moment niet meer weg te denken in het interieurbeeld. Vooral de materialen bamboe en rotan zie je vaak terug in meubels, woonaccessoires en zelfs verlichting. Bamboe en rotan is niet alleen verkrijgbaar in de natuurlijke kleur, maar denk ook eens aan zwart. Het materiaal past goed in een interieur met een bohemien of landelijk stijltje, maar eigenlijk past het overal in. In een Scandinavisch interieur zorgt het meteen voor warmte. Het is ook terug te vinden bij ons in huis in de woonkamer en in mijn slaapkamer.


Materiaal 3: MESSING

Messing, ook wel bekend als geelkoper, is een materiaal met een mooie goudgele kleur. En ik ben er fan van en je kunt het dus ook terug vinden bij ons thuis! Messing is een echte allemans vriend, want het past binnen veel verschillende woonstijlen. Voorbeeld: het oogt heel romantisch wanneer je het met lichtroze combineert, maar zorgt voor een spannende twist in een botanisch en vintage interieur.

0 reacties op “De 3 populairste materialen voor in het interieur | 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: