blog

De 3 mooiste servies trends

Servies is de komende jaren ook een belangrijk onderdeel geworden aan de eettafel, op het eten na dan. Dus het is tijd dat het servies gezien mag worden!

Servies is de komende jaren ook een belangrijk onderdeel geworden aan de eettafel, op het eten na dan 😉. Dus het is tijd dat het servies gezien mag worden! Over een aantal dagen is het alweer kerst en daarna ook oud en nieuw, heb jij dan nog een etentje te organiseren? Misschien heb jij dan nog iets aan deze servies trends van dit jaar.

Trend 1: NATUURLIJKE MATERIALEN

Deze trend zie je veel terug door gebruik van natuurlijke materialen, vormen en kleuren. Materialen die veel gebruikt worden zijn bamboe, hout, aardewerk en keramiek. Deze materialen zijn erg populair en goed met elkaar te combineren.

Trend 2: LEKKER RETRO

Als je in de winkels of online rond kijkt zie je dat veel nieuwe serviescollecties een retro uitstraling. Denk daarbij aan felle kleuren zoals oranje, blauw en groen dit zijn populaire kleuren en zijn mooi te combineren met lichte pasteltinten voor een frisse look. Daarnaast is ook gekleurd glas en ribbels populair en mijn grote favoriet van allemaal! De typisch jaren zeventig stijl: borden, mokken en schalen met kleurverloop.

Trend 3: HOTEL CHIC

Een warme en luxe uitstraling zien we al langere tijd in het interieur, het valt zelfs onder één van de kersttrends 2019. Er wordt op de tafel veel gebruikt van sierlijke vormen, donkere kleuren en natuurlijk niet te missen glanzende materialen. Diepe rood-, groen- en blauwtinten kunnen onder andere worden gecombineerd met kleuren en tinten zoals zwart, grijs en goud.

0 reacties op “De 3 mooiste servies trends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: