blog Trends

De 4 mooiste lampentrends | 2020

Naast alle trends qua stijl, meubels en accessoires kunnen lampen natuurlijk niet achter blijven. Lampen zijn namelijk de op 1 na belangrijkste onderdeel voor je interieur. Daarom heb ik vandaag voor jou de 5 mooiste lampentrends.

Naast alle trends qua stijl, meubels en accessoires kunnen lampen natuurlijk niet achter blijven. Lampen zijn namelijk de op 1 na belangrijkste onderdeel voor je interieur. Daarom heb ik vandaag voor jou de 5 mooiste lampentrends.

1. JAPANDI

Japandi is in 2020 al een trend op stijl gebied en daarom kan het ook niet ontbreken bij de lampen. Japandi is is de warmere versie van de trend Wabi Sabi die we het afgelopen jaar zagen. Het draait bij Wabi Sabi om de schoonheid van imperfectie. Dit zie je terug doormiddel van fragiele en minimalistische lampen met een ruwere afwerking. De gaaslampen die je tegenwoordig veel ziet is hier een goed voorbeeld van.

2. GLAS

Als je weinig ruimte hebt of je houdt van rust dan is deze trend ideaal. Omdat je door glazen lampen heen kan kijken, lijken ze minder ruimte in te nemen en houdt het de omgeving rustig ,omdat de ruimte 1 geheel blijft. Ga voor één grote variant of combineer een aantal kleinere varianten samen.

3. CHIC GOLD

Goud, goud en goud je ziet bijna niks anders meer dan goud of messing in de winkels. En dat is ook zo op het gebied van lampen, ga voor glimmend of matgoud. Bij velvet accessoires of meubels staat dit prachtig en ook een trend die we meenemen naar 2020.

4. STOER EN STIJLVOL ZWART

Met een zwarte lamp zit je sowieso goed! Als de gouden trend je aanspreekt kun je deze ook combineren met zwart door bijvoorbeeld te kiezen voor een zwarte lamp met een gouden binnenkant. Met zwart kun je zowel een stoere, als stijlvolle look creëren.

0 reacties op “De 4 mooiste lampentrends | 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: