blog

4 voordelen van een ronde tafel

Een ronde tafel kan veel verschil maken en heeft ook zijn voordelen. Hieronder vind je 4 voordelen van een ronde tafel.

In veel huizen zie je rechthoekige tafels staan, omdat dat meestal toch het eerste is wat je ziet in de winkel. In sommige huizen kan het ook niet anders, maar kijk ook eens verder naar een ronde tafel. Een ronde tafel kan veel verschil maken en heeft ook zijn voordelen. Hieronder vind je 4 voordelen van een ronde tafel.


Neemt minder ruimte in beslag

Een ronde tafel neemt minder ruimte in beslag, dit komt omdat het model compacter is er zitten vaak geen onnodige materialen aan. Denk hierbij aan hoeken die zijn niet te vinden bij een ronde tafel en zo hou je meer ruimte over, want je kan niks met die hoeken.


De mogelijkheid tot meer zitplaatsen

Nu komen we weer terug op de hoeken, omdat je bij een ronde tafel geen hoeken hebt kun je dit opvullen met een extra zitplaatsen. Ook omdat je bij een ronde tafel altijd maar last hebt van 1 poot, zorgt dit ook veer meer mogelijkheden.


Een ronde tafel is gezelliger

Bij een ronde tafel zit je met zijn allen naast elkaar, zo heb je niemand die verder van een ander af zit en kan je zo makkelijk met iedereen contact maken. Je hebt geen last hebt van mensen die aan de kop moeten zitten en op deze minder moeilijker kunnen communiceren met de gene tegenover zich. En bij een ronde tafel kun je simpeler met een oneven aantal aan een tafel zitten.


Breek de ruimte

In een woning zie je vaak rechte lijnen, dit gebeurd als snel omdat woningen vaak met dat idee opgebouwd worden. Voor de meeste mensen is het dan ook makkelijk om de vorm van het huis te volgen bij het indelen, zodat de meubels makkelijk passen. Je krijgt dan als snel een rechttoe rechtaan idee, daarom is het fijn om de boel te breken met een ronde tafel. Je huis wordt minder rechttoe rechtaan en speelser.


0 reacties op “4 voordelen van een ronde tafel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: