blog

IXXI wanddecoratie | ixxiyourworld

Ik weet niet hoe het met jullie zit en of jullie het kennen, maar ik ben er groot fan van. Namelijk de IXXI wanddecoratie, wij hebben hier al twee van in huis hangen. Ik dacht ik ben er fan van, misschien kan ik jullie hier ook nieuwsgierig na maken.

Ik weet niet hoe het met jullie zit en of jullie het kennen, maar ik ben er groot fan van. Namelijk de IXXI wanddecoratie, wij hebben hier al twee van in huis hangen. Ik dacht ik ben er fan van, misschien kan ik jullie hier ook nieuwsgierig na maken.

Met IXXI maak je eenvoudig in elk gewenst formaat je persoonlijke wanddecoratie. Daarnaast kun je bij verschillende winkels/webwinkels ook standaard maten en afbeeldingen kopen. IXXI bestaat heel simpel uit kaarten en koppelstukjes, hierdoor biedt het eindeloze mogelijkheden in afbeelding, vorm en formaat. Het materiaal van de kaarten is watervast, UV bestendig en scheurvast.

(Eigen foto’s)

Standaard gekocht in een winkel/webwinkel

Zelf samengesteld op de IXXI shop

De kaarten kunnen eenvoudig worden gewisseld of aangevuld, zodat je interieur altijd up-to-date blijft. IXXI biedt in samenwerking met prachtige merken, getalenteerde ontwerpers, fotobureaus en topmusea een unieke collectie. Maar naast dat IXXI veel afbeeldingen aanbiedt kun je ook je eigen ontwerp en foto’s uploaden, zolang ze maar van goede kwaliteit zijn.

IXXI wanddecoratie zet je zelf in elkaar als je het binnen krijgt en het is heel gemakkelijk door de koppelstukjes.

(Eigen foto’s)

https://www.ixxiyourworld.com/nl/

0 reacties op “IXXI wanddecoratie | ixxiyourworld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: