2020 blog Trends

De 4 nieuwste behang trends van 2020

Hou jij je interieur graag up to date, maar heb jij niet te behoefte om elke keer nieuwe spullen te kopen? Met een kleur of een leuk behangetje op je muur kun je al veel doen. Door een trendy behangetje uit te zoeken, hou jij je interieur up to date. En vind je in dit artikel de 4 nieuwste behang trends van 2020, zoals fotobehang, grafisch art deco, botanisch urban jungle en industrieel.

Hou jij je interieur graag up to date, maar heb jij niet te behoefte om elke keer nieuwe spullen te kopen? Met een kleur of een leuk behangetje op je muur kun je al veel doen. Door een trendy behangetje uit te zoeken, hou jij je interieur up to date. En geen zorgen, want als je kiest voor vliesbehang is het makkelijk te doen en geen grote troep. Met vliesbehang lijm je namelijk de muur in en behang je direct vanaf de rol, zonder banen te hoeven knippen en het verwijderen gaat als een makkie zonder te stomen.

Hieronder vind je de 4 nieuwste behang trends van 2020.

1. FOTOBEHANG

Vind jij een afbeelding op een posterformaat te klein? En zie jij het graag groter ga dan voor fotobehang. Met fotobehang kun je makkelijk een groot gedeelte van de wand bekleden in een afbeelding/patroon die past bij jouw interieur.

2. GRAFISCH ART DECO

Oftewel een retrobehang, hiermee breng je meer sfeer in je interieur. Je moet er van houden, maar Art Deco staat altijd stijlvol in je interieur. Met een geometrische print op de muur breng je Art Deco zo in je huis. Door de juiste combinaties met kleuren en een tijdloos meubel hou je het geheel in balans.

3. BOTANISCH URBAN JUNGLE

Deze trend is makkelijk toe te voegen in elke interieur stijl . Dus waan jezelf in je eigen junglepaleis. Denk daarbij aan behang met daarop prachtige bloemen, planten, volgels en vlinders, met af en toe een vleugje vintage.

4. INDUSTRIEEL

Zijn de andere 3 trends niks voor jou, maar houd jij juist van een tikkeltje stoer, ruig en industrieel? Heb jij geen gemetselde muur in je huis of een betonnen wand? Met een industrieel behang kun je dit zelf makkelijk creëren in jouw interieur.

0 reacties op “De 4 nieuwste behang trends van 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: