blog

Foto op aluminium | met FotoOpAluminium.nl

Je eigen ontworpen muurdecoratie met FotoOpAluminium.

FotoOpAluminium.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en zorgt ervoor dat jij, jouw meest speciale en mooiste foto in het groot kan bewonderen. Je kunt kiezen uit een foto op geborsteld of op wit aluminium. Daarnaast kun je ook kiezen voor de opties buiten of binnen, voor een mooie decoratie in of buiten je huis.

IMG_0451

Voor mijn foto heb ik de keuze gemaakt voor het geborstelde effect, het geeft een robuuste uitstraling en heeft een ruwe/grove structuur. Als je net zoals mij kiest voor een afbeelding, omdat je hem niet kan vinden als muurdecoratie of in de goede maat. Dan kun je laten controleren of de kwaliteit goed is en scherp. En wordt geleverd met het ophangsysteem.

Doordat het op aluminium oftewel Dibond (link voor meer informatie) gedrukt is geven de lichte delen een glanzend effect af, door een goede licht inval. De kwaliteit is erg sterk en mooi, tevens dat het een foto op Dibond is word de foto als waren in de lichte gedeeltes opgelicht. Ik ben zelf heel tevreden met het product en had niet verwacht dat de foto zo mooi en goed ging uitvallen, vooral door het mooie effect die het materiaal uiteindelijk had. En een snelle, mooie levering uiteraard.

Met dank aan: https://www.fotoopaluminium.nl

0 reacties op “Foto op aluminium | met FotoOpAluminium.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: