2020 blog

De kunst van het weglaten

Natuurlijke materialen in basic kleuren en ronde, zachte vormen brengen jou en je huis in evenwicht. Behoefte aan balans? Kijk de kunst af van de Japanse cultuur of te wel de Wabi Sabi trend en creëer een serene sfeer.

Natuurlijke materialen in basic kleuren en ronde, zachte vormen brengen jou en je huis in evenwicht. Behoefte aan balans? Kijk de kunst af van de Japanse cultuur of te wel de Wabi Sabi trend en creëer een serene sfeer.

Een rustige kleurpalet, in natureltinten met terra en donkergrijs, zorgt voor een aardse balans, terwijl handwerk en verschillende materialen en texturen er toch een zekere spanning in brengen. Een mooie serene sfeer, niets leidt af, niets is overbodig.

“MET GROTE GEBAREN CREËER JE KLEIN GELUK: RUST IN HUIS!”

Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, linnen, beton, kalkverf en leemstuc zorg je voor de nodige rust, zonder de afleiding van glitter, glim en glans. Maak geen gebruik van onnodige extra spullen om je huis mooi te maken, door gebruik te maken van de juiste materialen en kleuren creëer je makkelijk warmte in je huis. Dat maakt het juist de kunst van het weglaten.

Bijvoorbeeld de combinatie van aardse kleuren als terra met een touch of indigo geven de rust en orde die je wil.

Pictures: Vtwonen, Pinterest

” ZIN IN ZEN”

0 reacties op “De kunst van het weglaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: