2020 blog tips Trends

Make your own Gallery Wall

Het mag zo groot en verschillend zijn als mogelijk. Er zitten geen regels aan verbonden, lijsten gevuld met dierbare foto's, illustraties, schetsen of mooie quotes. De GALLERY WALL is een kunstwerk voor je interieur en is zo persoonlijk mogelijk, waardoor je je gelijk thuis voelt. Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden en het mag zo groot en klein als jezelf wilt.

Het mag zo groot en verschillend zijn als mogelijk. Er zitten geen regels aan verbonden, lijsten gevuld met dierbare foto’s, illustraties, schetsen of mooie quotes. De GALLERY WALL is een kunstwerk voor je interieur en is zo persoonlijk mogelijk, waardoor je je gelijk thuis voelt. Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden en het mag zo groot en klein als jezelf wilt.

Er zijn zoveel dingen die je aan de muur kunt hangen, belangrijke momenten, foto’s van vrienden etc., creatieve werken die jij of iemand anders in je huishouden heeft gemaakt of verzamelingen/souvenirs die je doen denken aan mooie momenten. Het hoeven niet alleen maar posters te zijn, het is ook mooi om verschillende voorwerpen te combineren.

“EEN KUNSTWERK VOOR JE INTERIEUR”

In zes simpele stappen uitgelegd hoe jij een begin maakt voor jouw gallery wall.

  1. Inspiratie opdoen, één van de belangrijkste. Zorg dat het dicht bij je staat en past in het plaatje van je interieur. Zoek bijvoorbeeld inspiratie op Pinterest.
  2. De ruimte bepalen en natuurlijk opmeten. Beslis ook in welke formaat je de posters wilt hebben.
  3. Bedenk de thema en/of kleur van je illustraties, stem bijvoorbeeld de kleuren op elkaar af zodat je een mooi geheel krijgt.
  4. Materiaal, kleur en vorm van de lijsten kiezen. Eigenlijk zijn hier geen regels aan verbonden, kies wat jij mooi vind en vind passen bij de illustratie. TIP: Bredere barok lijsten laten zich graag combineren met smalle moderne lijsten. Wil je een wat rustigere blik? Ga dan voor dezelfde lijsten.
  5. Op de grond schuiven totdat je tevreden bent over de indeling. TIP: plak met behulp van tape, de juiste formaat van de voorwerpen op jouw muur. Zo kun je makkelijk bekijken of de indeling die je wilt doen en de afstand er tussen ook echt mooi is. Zo hoef je niet onnodige gaten te maken, maar kun je dus met behulp van tape al bekijken hoe je ze wilt ophangen.
  6. Nu is het een kwestie van ophangen. TIP: laat de tape lekker zitten tijdens het ophangen, zodat je zeker weet dat je ze goed hangt. En begin met de grootste dat is over het algemeen het makkelijkst.

Alle foto’s die gebruikt zijn, zijn te vinden met linkjes op mijn Pinterestpagina BLOG (link).

0 reacties op “Make your own Gallery Wall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: