2020 blog tips

Maak herinneringen met RETROPRINTS + D.I.Y.

Ben jij net zo fan van retroprints oftewel polaroid foto's als wat ik ben? Dan heb ik nu een hele leuke tip voor jullie, want zonder dure camera en bang zijn dat je foto mislukt is kun jij nu ook zonder deze nadelen je eigen retro foto's maken.

Ben jij net zo fan van retroprints oftewel polaroid foto’s als wat ik ben? Dan heb ik nu een hele leuke tip voor jullie, want zonder dure camera en bang zijn dat je foto mislukt is kun jij nu ook zonder deze nadelen je eigen retro foto’s maken.

De normale polaroid foto’s zijn qua formaat ook kleiner, waardoor de foto’s ook minder goed zichtbaar zijn. Maar met de retroprints van FotoFabriek creëer je hetzelfde effect, maar dan groter en scherper. De kwaliteit van de foto’s is geen slecht woord over te zeggen, de scherpte is erg duidelijk. Net zoals de dikte van de foto’s ideaal om op te hangen, je hoeft niet bang te zijn dat er een knik in komt of krom trekt zoals bij normale foto’s.

Door de toegevoegde witte frame die Fotofabriek toevoegd creëer je namelijk hetzelfde leuke vintage effect. Door deze frame en grote van de prints is er nog ruimte om een korte notitie te schrijven bij de foto. Je kunt de retroprints bedrukken met foto’s van jezelf, van je gezin of gewoon met mooie plaatjes.

“PERFECT VOOR EEN TIENERKAMER”

De retroprints bestaan uit setjes van minimaal 8 stuks voor € 4,99 met een grote van 10,2 x 12,7 cm, waarbij voor elke afdruk een andere foto kan worden gebruikt.

Ik heb ook een hele leuke D.I.Y. voor jullie, perfect voor onder andere een tienerkamer! Heel simpel en snel gemaakt.

Verf een gedeelte/vlak van je muur in een bepaalde kleur, bijvoorbeeld schoolbord verf. Wil jij je muur niet verven? Dat hoeft ook niet perse. Omdat mijn achtergrond van hout was heb ik gebruik gemaakt van spijkers, om het stuk draad/touw te bevestigen. Een leuke tekst er boven en een paar knijpertjes om te foto’s op te hangen en klaar is je foto wand.

Maar dit is niet het enige wat FotoFabriek aanbied, je kunt namelijk ook je foto’s afdrukken op verschillende producten, zoals agenda’s, kaarten en verschillende cadeauproducten. Ik zal zeggen neem eens een kijkje en maak bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau. Dat niet alleen ze zijn nu ook voor het 8e jaar oprij gekozen voor beste fotoboekenaanbieder van Nederland. Je kunt dus ook je eigen fotoboek maken tot wel 200 pagina’s vol, je hebt keuze uit verschillende typen en formaten.

📸: @riannepotze

1 reactie op “Maak herinneringen met RETROPRINTS + D.I.Y.

  1. Dat ziet er leuk uit! 📸

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: