2021 blog Kleur van het jaar Trends

Brave Ground | Trendkleur 2021

Januari is alweer bijna voorbij en we hebben het nog niet eens gehad over de trendkleur van dit jaar 2021. Terwijl die zo geweldig is en ik er zelf persoonlijk helemaal fan van ben, want hij past perfect in mijn kleurenpalet. Een warme, natuurlijke neutrale kleur die je interieur versterkt en balans geeft.

Januari is alweer bijna voorbij en we hebben het nog niet eens gehad over de trendkleur van dit jaar 2021. Terwijl die zo geweldig is en ik er zelf persoonlijk helemaal fan van ben, want hij past perfect in mijn kleurenpalet. Een warme, natuurlijke neutrale kleur die je interieur versterkt en balans geeft.

Elk jaar word er door specialisten een nieuwe kleur bekend gemaakt, dit doen ze door te kijken waar de prioriteiten liggen van de mensen op dat moment. En welke trends en socials ons in het dagelijks leven wereldwijd beïnvloeden.

Door de hele situatie in de wereld zijn veel mensen opzoek naar balans en kijken echt naar dingen die belangrijk zijn voor hun in het leven. We kijken wat echt belangrijk is en omarmen de veranderingen. Onze interieurs worden nu veel gebruikt om tot jezelf te komen en is vaak de basis van je creativiteit.

Met de trendkleur “BRAVE GROUND”, een warme, natuurlijk neutrale kleur, geeft het je interieur net dat stukje balans. Door de rust die de kleur geeft en door de vele mogelijkheden van combineren, met deze kleur kun je rustig blijven en ook durven.

“BRAVE GROUND”, KLEURENPALET

WAT IS JOUW FAVORIETE COMBINATIE?

Er zijn verschillende manieren om Brave Ground mee te combineren, daarom hier een paar voorbeelden. Met de combinatie van Spiced Honey, creëer je een rustige, informele sfeer met een stevige basis die perfect past bij natuurlijke materialen. Maar je kunt ook gaan voor een ton-sur-ton effect, door kleuren te kiezen die aansluiten bij Brave Ground dit kan zorgen voor een warmer effect. Vooral als je het combineert met materialen als koper, marmer en fluweel.

Of durf jij wat meer te gaan voor kleur? I combinatie met moderne meubels, grafische patronen en een lichte vloer, staat de kleuren fel roze en rood fantastisch met Brave Ground. Ben jij meer van de natuur naar binnen halen? Dan zorgen blauwen en groenen tinten voor een mooi balans. En passen samen perfect bij natuurlijk hout, vintage meubels en kamerplanten.

Bron: FLEXA

RECENTE BLOGBERICHTEN

Transparent Remedy | Interieurtrend / Zomerperiode

We gaan even terug naar een periode die we eigenlijk willen vergeten. Want deze trend komt voort uit de beklemmende corona maatregelen, wegvallen van het dagelijkste ritme, onzekere toekomst en onze mentale gezondheid.

Traditional Sentiment | Interieurtrend / Zomerperiode

We willen ons bescheren tegen andere meningen, veranderingen en krachten van buitenaf. We zoeken veiligheid in conservatief gedrag, het behouden van tradities, omarmen het lokale en voelen ons veilig in een conservatieve wereld.

Fresh Start | Interieurtrend / Zomerperiode

De kans op een nieuw begin om de wereld te verbeteren, daar is deze trendgroep op gebaseerd. Deze trend is gebaseerd op de behoeftes van de mens, een gezamenlijk woord wat de bepaalde trends samenbrengt…

0 reacties op “Brave Ground | Trendkleur 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: