2021 blog tips Trends

De Lente-trendkleuren van 2021

We zitten alweer in de lente van 2021, maar het mooie weer laat nog even opzicht wachten. Maar dat betekend niet dat we de lente niet in huis willen halen. Daarom heb ik de trendkleuren van de lente 2021, alvast op een rijtje gezet. Zodat jij de lente en zomer gevoel al kan creëren in huis. Vind jij het net zoals mij leuk om met kleur te spelen? Dan zijn de seizoensveranderingen en trends een perfecte timing om er mee aan de slag te gaan.

We zitten alweer in de lente van 2021, maar het mooie weer laat nog even opzicht wachten. Maar dat betekend niet dat we de lente niet in huis willen halen. Daarom heb ik de trendkleuren van de lente 2021, alvast op een rijtje gezet. Zodat jij de lente en zomer gevoel al kan creëren in huis.

Vind jij het net zoals mij leuk om met kleur te spelen? Dan zijn de seizoensveranderingen en trends een perfecte timing om er mee aan de slag te gaan.

“Bloemenfeest”

Pasteltinten mogen geen elke lente ontbreken en ook in de lente-kleurtrends van 2021 mogen ze niet ontbreken. Het straalt sereniteit en frisheid uit, een zachte bosbloemen, schilderijtje of juist een kussentje op de bank kan een heel verschil maken. Mijn favoriete pasteltinten zijn pastelroze, pastelpaars en pastelgeel.

“Zo groen als gras”

Groen is een kleur die elke keer weer terugkomt, het maakt niet uit op welke manier. En nu ook komt groen terug in de trendkleuren van de lente. Dit komt omdat wij als mens steeds meer bezig zijn met de natuur, bewust of juist onbewust. Daarnaast kan het goed gecombineerd worden met veel verschillende interieurstijlen.

“Lente lucht”

Een heldere blauw lucht is één van de kenmerken van de lente. Een van de lente-trendkleuren van 2021 is dan ook blauw. Maar dan niet de populaire diep blauwe kleur, maar juist groenblauw. Je hoeft natuurlijk niet gelijk te gaan voor een hele muur, maar een accessoires of bloemen is ook al genoeg.

Zonkracht

Denk aan lichtgeel of pastelgeel, deze tinten geven het gevoel van vrolijkheid en comfortabelheid. Het is speciaal en maakt daarom een grote indruk, zelfs als alleen een accentkleur. Denk ook aan bepaalde bloemen die je in huis kan halen in de kleur geel.

0 reacties op “De Lente-trendkleuren van 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: