2021 Concept Interieurstijlen Projecten tips Uitvoering

Een klein advies, kleurenplan πŸ€ŽπŸƒπŸ˜

Voor een paar weken terug heb ik mogen adviseren voor een klein advies kleurenplan, voor een muurtje behang en een muurtje in de verf. Meer weten? Alles staat uitgelegd in deze blogpost.

Voor een paar weken terug heb ik mogen adviseren voor een klein advies kleurenplan, voor een muurtje behang en een muurtje in de verf.


CONCEPT

Het behang is gebaseerd op een olifantenhuid en dit past perfect en weer geeft ook de stijl van de bewoner, namelijk country en de liefde voor kleur. Het geheel moet wat lichter worden dan het dus is door het gebruik van donkere tinten, daarom word de ruimte opgefrist met een licht groene tint.


UITLEG

De muren zijn voorzien van een nieuw kleurtje en behang. De nu groene muren waren eerst bruin/tape, het geheel moest wat lichter en frisser worden. Daarnaast moet het natuurlijk perfect passen bij de stijl van de bewoner! Een eigen stijl (het leukste wat er is, iemand die je als persoon terug ziet in de woning), country gecombineerd met kleur wat je terug ziet in de schilderijen en meubelen. En dat is perfect gelukt met de kleur “GREEN TEA” van Painting the Past. De kleur past goed bij het schilderij en ook bij de met handgeschilderde accessoires/meubelen in het interieur.

Op de muren met behang zat eerst een druk barok behang (laatste foto), die te druk was bij de stijl, donker en eigenlijk ook niet bij de stijl paste. Hierdoor is de keuze gemaakt om het behang te gebruiken uit het “SKIN” boek van Eijffinger! Gebaseerd op de olifantenhuid, hierdoor brengen we met een rustig patroon het countrystijltje naar voren. Kijk hoe goed het qua kleuren past.

Het behang die er voor op zat.

0 reacties op “Een klein advies, kleurenplan πŸ€ŽπŸƒπŸ˜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: