2022 blog samenwerking

Foto bedrukken op Forex | met Drukwerknodig.nl

Een paar weken terug kreeg ik een mailtje of het mij leuk leek om een product uit te zoeken van het bedrijf drukwerknodig.nl. En na een kijkje te nemen op hun site, was eigenlijk het eerste wat ik zag was wat een aanbod. Door het ruime aanbod aan producten is het toch gelukt om een keuze te maken,

Een paar weken terug kreeg ik een mailtje of het mij leuk leek om een product uit te zoeken van het bedrijf drukwerknodig.nl. En na een kijkje te nemen op hun site, was eigenlijk het eerste wat ik zag was wat een aanbod.

Door het ruime aanbod aan producten is het toch gelukt om een keuze te maken, wij zochten nog iets leuks voor op de kast en dat is gelukt. Door het product die wij hebben gekozen, je kunt namelijk je eigen afbeelding uitzoeken en de grote zelf bepalen.OVER DRUKWERKNODIG.NL

Drukwerknodig.nl is onderdeel van Chris Russel BV. een full service reclame bureau met een eigen drukkerij in Groningen. Al meer dan 25 jaar verzorgen ze reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland.

Ze werken met zo’n 120 werknemers om samen “meer te leveren dan de klant verwacht”. Samen is bij drukwerknodig.nl ook echt samen want tijdens drukte, helpen zelfs onze ICT collega’s met inpakken. Op deze manier streven ze altijd naar een nog snellere levering en is uw drukwerk bij ons in goede handen.

Daarnaast bieden ze klantgerichtheid, super snelle levering en maatwerk. Ze bieden ook een groot aanbod aan diverse producten, een ruim aanbod aan fotoproducten, boeken, horecabenodigdheden, huisstijl o.a. visitekaartjes, outdoor, presentatiemiddelen o.a. roll-up-banners en promotiemiddelen o.a. flyers. En alles kun je helemaal eigen maken en dus ook met jouw eigen bedrijfslogo.

“MEER TE LEVEREN DAN DE KLANT VEWACHT”

Maar dat heb ik niet uitgezocht, ik ben gegaan voor een fotoproduct. Namelijk foto bedrukken op Forex, wij misten nog wat op de kast en dit kwam dus perfect uit. Je kunt ook voor de mogelijkheid kiezen om het product aan twee kanten te laten bedrukken en dit hebben wij gedaan, omdat wij geen ophangsysteem nodig waren. De ene afbeelding is qua kleuren rustiger en past altijd, maar als je denkt ik wil wat meer kleur in de zomer kun je het product omdraaien en heb je totaal wat nieuws.


WAT IS FOREX

Forex staat ook wel bekend als PVC-kunststof. het is een stevige, witte kunststof die waterbestendig is en een strakke structuur heeft. Hierdoor is het materiaal zeer geschikt om een foto op te bedrukken. Het materiaal is zeer geschikt om een foto op te bedrukken. Het materiaal is zeer licht, waardoor het makkelijk te verplaatsen is. Tegelijkertijd is het materiaal steviger dan foam, reflecteert het niet en is het UV- en waterbestendig. Hierdoor is het geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ook behoudt een forex foto een hoge kleurechtheid en zijn helder, scherp en detailrijk.0 reacties op “Foto bedrukken op Forex | met Drukwerknodig.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: