2022 blog new Trends

Kobaltblauw | Kleur-Interieurtrend

Een opvallende nieuwe kleurtrend van 2022, Kobaltblauw. Een kleur die veel mensen zou afschrikken maar hoe langer en vaker ik hem zie, hoe geweldiger ik hem vindt. Daarom komt die ook zeker terug in ons huisje over een paar maanden. Waar we het waarschijnlijk met zijn allen over eens zijn is dat het een aanwezige kleur is. Zoals bij alle kleuren, roept deze kleur ook gelijk een paar eigenschappen op...

Een opvallende nieuwe kleurtrend van 2022, Kobaltblauw. Een kleur die veel mensen zou afschrikken maar hoe langer en vaker ik hem zie, hoe geweldiger ik hem vindt. Daarom komt die ook zeker terug in ons huisje over een paar maanden. Waar we het waarschijnlijk met zijn allen over eens zijn is dat het een aanwezige kleur is. Zoals bij alle kleuren, roept deze kleur ook gelijk een paar eigenschappen op, namelijk warm, rijk en luxe.BRENG HET SUBTIEL

Ga aan de slag met accenten van de kleur, als je verder van een rustige basis houdt. Dit kun je met verschillende accessoires doen in de kleur Kobaltblauw. Bijvoorbeeld met een kussentje als statement op je bank. Een bloempot met een grote groene plant erin (deze kleuren versterken elkaar bijzonder goed) om die ene hoek op te fleuren of begin subtiel met een paar kaarsen/kandelaren. Extra luxe nodig in huis? Ga dan voor glaswerk in Kobaltblauw. Wil jij een grote statement maken in huis, bijvoorbeeld in de hal, denk dan eens aan een groot schilderij met deze fantastische kleur.


“WARM, RIJK & LUXE”


NIET BANG VOOR KLEUR?

Ben jij niet bang voor kleur en mag het wel wat groter? Denk dan eens aan een meubelstuk in de kleur Kobaltblauw. Je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt, bijvoorbeeld een bank of je eetkamerstoelen. Maar geef jij je kast vaak wel eens een nieuw kleurtje? Denk er dan eens over na om je kast een statement in huis te maken met deze kleur. Of ga voor meubelstukken die je vaker vervangt dan een bank, denk aan een poef of een bijzettafel. Wat ik zelf persoonlijk ook geweldig vindt met deze kleur, is een klein muurtje te verven en deze bekleden met schilderijen uit/van verschillende stijlen. Het verbaast je hoeveel schilderen er beter uitkomen met deze kleur op de achtergrond.


Meer inspiratie? Neem dan een kijkje op mijn Pinterest.

0 reacties op “Kobaltblauw | Kleur-Interieurtrend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: